Ordförande

Namn - Vakant för 2019

E-post - ordf@gnds.org  

Telefon -
För 2019 har vi förnärvarande ingen vald ordförande. Jimmy på bilden var ordförande fram till årsmötet 2019

Vice ordförande

Namn - Ulf Johansson

E-post - ulf.reine@hotmail.com

Telefon - 0733-000300 

Ulf som har varit medlem sedan 1970 är en stor tillgång för föreningen med sina gedigna och stora kunskaper om föreningen och inom olika dansstilar. Han har även stor erfarenhet av föreningens övriga aktiviteter. Föreningens egen Ernst Kirchsteiger!

Kassör

Namn - Lennart Thorson

E-post - kassa@gnds.org

Telefon - 0706-59 69 30

Är föreningens kassör sedan årsmötet i februari 2011, blev medlem 2005. Lennart är en mycket positiv person som tar alla uppdrag med ett leende.
Han är också den som är kontaktperson för uppvisningar runt midsommar.

Sekreterare

Namn - Anette Höglind
E-post - sekr@gnds.org
Telefon -
Anette har många år inom föreningen  nu sedan 2020 som föreningens sekreterare.
Hennes nuvarande roll är att sända vidare information från GNDS sekreterarmail till styrelse, funktionärer och medlemmarna. Anette är även den som ser till att våra jubilarer blir uppvaktade!
Anette har under en tid ansvarat för att skriva i distriktstidningen Vävan för GNDS, men är nu distriktsombud för föreningen och är ofta en deltagare från föreningen på studieförbundet Kulturens webbinarium

Vice sekreterare

Namn - Christina Bernerus

E-post - christina.bernerus@svenskakyrkan.se

Telefon -
Kom med i styrelsen vid årsmötet 2017 men har varit medlem sedan 2009. Hon är en flitig dansare, som oftast är med på våra uppvisningar. Christina brukar också vara den som håller i vår Fairtradekväll med både en kort föreläsnng samt försäljning av olika produkter.
Christina ser som vice sekreterare till att föreningens protokoll blir skrivna.

Ersättare

Namn - Carl Bäckersten
E-post -
Telefon -
Började i föreningen 2018, invald i styrelsen 2020. Han har från att vara med på nybörjarkurs snabbt kommit in i föreningen och är en mycket aktiv dansare till att nu även axla rollen om ledamot i styrelsen. Carl har även på meritlistan att ha varit en av flera som hållit i luciatåget. Vid tillfälle tar han även gärna fram sin gitarr och är med musikerna på scenen.

 
 

Ersättare

Namn - Maria Thorson

E-post - info@gnds.org

Telefon - 0709-37 09 07 

Medlem sedan 1992. Hon arbetar aktivt med PR och information inom föreningen samt är redaktionsansvarig för Folkdansringens tidning Vävan. Har gjort flera olika informationsblad och andra kluriga informationsdetaljer för att visa upp föreningen för allmänheten.

 
 
Kontakta styrelsen