Missade du den goda fikan på Alla hjärtansdag hos GNDS!?

Nu har du istället chansen att baka den själv och överraska någon - se receptet nedan.

Arkiv

Hit flyttas nyheter / information från aktuellt på startsidan, som inte längre är så aktuella!

Lördag 23 februariByt kalla februari mot sydländsk värme! Passa på att gå en kortkurs i Argentinsk tango och/eller Svensk polska. På kvällen blir det gemensam dansfest i Gräfsnäsgården, där musiken varvas fram till midnatt.Klicka här för mer info!

Göteborgs National Dans Sällskap önskar er ALLA ett riktigtGott Nytt År - med hopp om ett fortsatt gott samarbete med våra kunder, nya uppdragsgivare och Dig som redan dansar hos oss och Du som vill komma och pröva på! Nu planerar vi för fullt inför kommande aktiviteter....!!!

GNDS - Vinnare!!Bästa fikaide i Fairtrade Challenge 2012:Vinnare, Göteborgs National Dans Sällskap. Av de fem finalisterna så var det ett schysst folkdanslag som gick vinnande ur striden! Tack till ALLA som röstat på oss!!  - klicka här

NORDLEK 201210-15 juli, Steinkjer i NorgeNu har vi kommit hem ifrån ett roligt NORDLEK - fullt med bra musik och härlig gemenskap och med många roliga danser med hem i bagaget! Nästa gång är det Viborg i Danmark 2015 som står värd!

Midsommar 2012Nu har vi firat midsommar från norr till väst till öst med massa trevliga personer. Lika roligt varje år att komma till er och vi ser redan framemot nästa gång!Vill du veta var vi var i år med Midsommaruppvisningar
Klicka här!

HBTQ-festivalen Läs om vårt deltagande på HBTQ-festivalen - klicka här 

Hammarkullekarnevalen.Stort TACK till alla medverkande!!klicka här

Lördag 20 okt

Stort TACK för Höstens fest!!

Vi tackar alla som kom till festen och gjorde kvällen till ett hejdundrades party Stort tack till vår eminenta festkommitté!!

Bilder från festen kommer att komma upp på vår bildsida.....,  i väntan finns det en hel del på facebook!